URGENT

Policies Locals amb el Senegal

Compartiu aquesta història

Diferents policies de la nostra zona s’han unit en una causa solidària que lideren els agents d’Hostalric i la Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva.

La causa solidària demana la implicació de la ciutadania ja que volen recollir tota classe de materials i objectes necessaris per a una petita població del nord del Senegal.

Per ajudar als 2500 habitants d’aquest municipi, les policies volen aconseguir medicaments habituals, roba, material escolar, joguines o qualsevol altre material que ajudi a facilitar la vida en aquesta petita localitat africana.

Per facilitar la recollida d’aquest material, s’han habilitat diferents punts de recollida a Hostalric i Fogars, però també Blanes, Malgrat, Pineda, St. Pol, Caldes de Malavella i Palafolls.

Al nostre municipi es pot fer aportacions a la Comissaria de la Policia Local al Fòrum Palatiolo, a l’Autoescola RACC, a la Farmàcia Myrian, a El Café de Palafolls,  Al Caravàning de Sant Genis, al Centre de Formació, al club de  Taekwondo JULS o a la cafeteria Pa amb Xocolata.

A banda de material per a la ciutadania, també es facilita un número de compte on fer aportacions econòmiques que han de servir per finançar el transport de tot el material en un contenidor fins al Senegal

Els agents, a més, anuncien que seran els propis policies els qui acompanyaran el material per certificar la seva arribada i repartiment.

Les aportacions de caràcter econòmic es poden fer a través del número de compte ES91 0081 5369 1700 0113 2615.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics