URGENT

260 denúncies per excés de velocitat en 3 dies de controls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana la Policia Local de Palafolls ha finalitzat una altra campanya de control de la via pública. En aquest cas els agents controlava la velocitat en carreteres urbanes o interurbanes. De fet segons expliquen des de la Policia el radar s’ha instal·lat a la carretera de Blanes i al Polígon d’en Puigverd.

En només 3 jornades de control, s’han tramitat 260 denúncies per excés de velocitat.

Des de la Policia es recorda que rere la gran majoria d’accidents hi ha sempre una velocitat excessiva. Ho diu Miguel Àngel Marín, cap de la Policia Local.

Aquestes 260 denúncies, però no són tots els excessos de velocitat detectats, ja que el nombre d’infractors és molt més elevat. No es poden tramitar totes les denúncies, ja que no sempre la fotografia del radar és prou nítida per poder cursar les sancions.

Segons Marín s’han detectat molts cotxes per sobre dels 80 km/h i fins i tot vehicles a més de 100km/h en trams limitats als 50.

Uns excessos de velocitat que no només s’han donat a la carretera de Blanes, sinó que també s’han fet evidents a la zona del polígon d’en Puigverd.

La Policia Local ja havia avisat a través del perfil al Facebook de l’inici d’aquesta campanya de control de velocitat.

Fins diumenge el cos local de seguretat manté en marxa, en coordinació amb la resta de policies i Mossos d’Esquadra, una altra campanya que sanciona les distraccions al volant com ara mirar el mòbil o manipular el GPS mentre es condueix.

 

Foto: motorpoint.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics