URGENT

Alumnes de P5 de Malgrat participen en un nou Joc de l’Orgànica

Compartiu aquesta història

Des del municipi de Malgrat de Mar s’ha fet aquests darrers dos dies una nova edició de la iniciativa d’El Joc de l’Orgànica, una proposta ludicoeducativa que aglutina els nens i nenes de P5 de les escoles del municipi.

L’objectiu d’aquesta activitat, que es va dur a terme entre aquest dimecres i ahir dijous al parc de Can Campassol, ha estat incidir en la importància de separar bé les diferents fraccions de residus.

Mitjançant diversos jocs amb el reciclatge com a principal protagonista, els alumnes de P5 de les escoles Fonlladosa, Mare de Déu de Montserrat, Sant Pere Chanel, Marià Cubí i Vedruna han pogut aprendre de quina manera s’han de separar les diverses fraccions de residus.

Ho han fet amb jocs amb cubells dels diversos colors característics de la separació de residus, així com també amb una enjardinada d’una part de Can Campassol.

Ho explica Mireia Castellà, regidora de Medi Ambient de Malgrat.

Es tracta de jornades dinamitzades a través d’una empresa encarregada de dinamitzar les activitats, i formen part del projecte del Garric, una iniciativa que té com a protagonistes les flors i els espais verds del municipi.

En altres cursos les activitats són, per exemple, recerques a la Tordera o a les Mines de Can Palomeres, entre d’altres. De cara al Garric d’enguany, s’estan preparant diverses activitats, algunes repetint d’anteriors edicions.

Totes aquestes activitats són impulsades des de la regidoria de Medi Ambient del consistori malgratenc amb la col·laboració del Servei d’Espais Verds Municipals.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics