URGENT

Els centres escolars de Palafolls oferiran una 40a de tallers educatius aquest curs

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha gestionat la coordinació per impartir 44 tallers formatius en els diferents centres escolars del nostre municipi. Ho fa a partir de l’amplia oferta que ofereix la Diputació de Barcelona a través del seu Catàleg de Serveis.

D’aquesta manera, durant aquest curs les escoles Les Ferreries i Mas Prats acolliran diferents activitats gratuïtes amb les que es vol promoure la salut en diferents àmbits, com poden ser l’alimentació, la prevenció del consum de tabac o la cura del cos. Pel que fa a l’institut Font del Ferro també acollirà tallers de sexualitat i afectivitat, benestar emocional o d’autoprotecció.

Totes aquestes accions formatives han estat seleccionades pels centres educatius i coordinades i gestionades des de l’Àrea d’Ensenyament del consistori palafollenc amb la voluntat de “complementar l’educació dels estudiants en l’àmbit personal de la cura per la salut”. Ho explica en Xavier Pujol, que és tècnic d’Ensenyament de Palafolls.

Els tallers s’impartiran segons la temàtica i la sol·licitud del centre escolar a tot un cicle educatiu o bé a cursos específics. Qui més tallers farà serà l’Institut, amb una 20a, mentre que les dues escoles oferiran més o menys el mateix nombre d’activitats i sobre temàtiques similars.

D’aquesta 40a de tallers que es faran pels alumnes, n’hi haurà dos que estaran oberts a tota la ciutadania. Seran un taller d’autoprotecció, suport vital i DEA sol·licitat per l’escola Mas Prats en el que hi participaran alumnes, però també mestres i  a professionals del centre. L’altre taller obert serà el que s’oferirà a l’Institut de Palafolls sobre l’autoestima i l’adolescència que també estarà destinat als pares i mares del 1er cilce d’ESO de l’INS Font del Ferro.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics