URGENT

S’ajorna la Fira del Comerç d’aquest diumenge per les previsions meteorològiques

Compartiu aquesta història

La que havia de ser la quarta edició de la Fira del Comerç de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, que s’havia de celebrar aquest proper diumenge a la plaça Valls d’Ax, s’ha hagut d’anul·lar.

L’ACEP s’ha vist obligada a ajornar la Fira degut a les previsions meteorològiques d’aquest proper cap de setmana, que amenacen amb pluja i que haurien impossibilitat que es pogués desenvolupar la fira amb normalitat, ja que no existeix cap alternativa a cobert per poder celebrar-la.

Francesc Tresserras, president de l’ACEP, ha explicat a aquesta emissora que la Fira queda ajornada finalment per d’aquí a un mes, concretament el diumenge 6 de maig.

Malgrat l’ajornament, la Fira mantindrà la seva programació i comptarà amb el que tenia inicialment previst. Començarà a partir de les 10 del matí, amb la preparació de bunyols de les cuineres de Sils, i des de la mateixa hora i fins a les 12 del migdia es farà també un futbolí humà.

Mitja hora més tard, a dos quarts d’1, es durà a terme una desfilada de moda, complements, maquillatge i perruqueria, i la Fira comptarà també amb una gimcana fotogràfica infantil organitzada per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics