URGENT

El Servei de Gestió Tributària de la Diputació convoca una vaga de 4 dies

Compartiu aquesta història

El servei de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que s’encarrega de la recaptació municipal de tributs, ha convocat formalment una vaga per 4 dies d’aquest mes d’abril i maig.

La primera de les jornades de vaga serà aquest proper divendres 13, i s’ha convocat des dels sindicats que tenen presència en aquest organisme, com són CCOO i UGT.

La resta de dies en els quals s’ha convocat la vaga són el següent divendres 20 d’abril, el dijous 26, i el divendres 4 de maig, dies en els quals es donaran serveis mínims a localitats com Barcelona, Mataró, Badalona, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, o Vic, entre d’altres.

En declaracions a aquesta emissora, el delegat de CCOO a l’Organisme de la Gestió Tributària, Ernesto Priego, ha explicat que un dels principals motius de la vaga és per reclamar l’equiparació salarial dels treballadors de l’organisme respecte la resta d’empleats de la Diputació.

Malgrat tot, Priego explica que la vaga s’ha convocat pensant també amb l’afectació a la ciutadania, i és per això que la convocatòria es fa en 4 dies saltats i no pas consecutius.

A la vegada, recorda que el servei no queda totalment interromput, ja que existeixen altres vies per fer les gestions, com la telemàtica, així com també els registres dels Ajuntaments.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que la vaga de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació afectarà directament al servei que presta el consistori pel que fa la gestió i recaptació de tributs, ja que l’Ajuntament de Palafolls té delegada aquestes tasques a aquest organisme.

En aquest sentit, s’ha informat a la ciutadania de la possibilitat d’aquesta afectació en les quatre jornades en què s’ha convocat la vaga, la primera aquest proper divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics