URGENT

La Biblioteca i la Llar d’Infants seran objecte de millores

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha rebut darrerament la confirmació d’ajudes per part de la Diputació per la millora d’equipaments municipals.

Unes ajudes que s’emmarquen en el programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals, i que tindran com a objectiu, per una banda, la Llar d’Infants Palafollets i per l’altra la Biblioteca Enric Miralles.

Es tracta de dos espais que necessiten diverses millores a les seves instal·lacions, tant a nivell de manteniment com també actuacions per actualitzar i millorar alguns dels seus espais o material.

En el cas de la Llar d’Infants municipal, cal realitzar diverses millores en els patis del centre, com són l’adequació a la normativa del sol del pati de nadons amb una substitució del paviment i la instal·lació de tendals per la protecció solar, així com també la delimitació del pati de P1 i P2 per facilitar el joc entre els infants de diferents edats, la reparació del cobert de lona i la instal·lació de nous jocs infantils exteriors.

Ho explica la directora de la Llar d’Infants Palafollets, Sandra Jiménez.

Per la seva banda, la Biblioteca Enric Miralles també serà objecte d’aquesta actuació, i servirà per dotar l’espai amb equipament tecnològic i audiovisual per la seva sala polivalent, la remodelació del mobiliari de la sala gran i també la sala d’infants, i per últim la climatització tant d’aquesta sala com també la polivalent.

Josep Maria Simon, director de la Biblioteca, explica que en aquest darrer cas, es tracta d’una millora que ja s’arrossegava des de la inauguració de la biblioteca, ara fa 11 anys.

L’Ajuntament preveu que les actuacions a la Llar d’Infants es duguin a terme aquest mateix any 2018 , mentre que pel que fa a la Biblioteca, el consistori espera executar el projecte ja de cara a l’any vinent.

Segons ha informat l’Ajuntament, la Diputació aporta aproximadament uns 34.270 euros en total, 14.350 dels quals per la millora de la Llar d’Infants i 19.915 per la Biblioteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics