URGENT

L’Arxiu Comarcal del Maresme presenta dilluns un llibre sobre la figura de Puig i Cadafalch

Compartiu aquesta història

Sota el títol de “Any Puig i Cadafalch. Recull d´activitats al Maresme”, l’Arxiu Comarcal del Maresme presenta dilluns una publicació que serveix per cloure la celebració de les activitats que s’han fet per recordar la figura i obra d’aquest polifacètic arquitecte modernista, historiador i polític.

El llibre es presentarà coincidint amb la Diada de Sant Jordi, i és el tercer volum de la “Col·lecció documents i estudis maresmencs”, que edita el mateix Arxiu Comarcal del Maresme.

L’obra és un recull d’aportacions relatives a Josep Puig i Cadafalch des de diferents vessants i disciplines, hi participen doctors, arquitectes, urbanistes, periodistes, escultors, entre d’altres múltiples disciplines.

El llibre es presenta a la seu de l’Arxiu Comarcal del Maresme, a Mataró, aquesta diada de Sant Jordi, a partir de les 7 del vespre, en un acte on hi assistirà Eduard Riu, comissari dels actes de l’Any Puig i Cadafalch de la Generalitat, i que es clourà amb la presentació del llibre aquest dilluns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics