URGENT

S’organitza una passejada per descobrir el territori i entorn del Castell de Palafolls

Compartiu aquesta història

La Diputació de Barcelona, juntament amb l’Escola de Natura del Corredor, han organitzat per aquest proper diumenge una passejada per l’entorn del castell de Palafolls.

Es tracta d’una passejada guiada que té per objectiu mostrar i fer una descoberta del territori del nostre municipi, en aquest especialment enfocat al castell de Palafolls i el seu entorn.

En aquest sentit, el que persegueix aquesta caminada és mostrar com era la vida en aquest espai antigament i com l’ésser humà s’ha anat adaptat mica en mica a l’entorn i ha anat evolucionant.

Ho explica, en declaracions a aquesta emissora, una de les membre de l’Escola de Natura del Corredor, Cristina Chaves.

La passejada, d’aproximadament 3 hores de durada, començarà fent una visita al mateix castell, passant després pel Plademunt i visitant també el Molí d’en Puigvert, per acabar tornant a pujar al castell per un altre camí.

Tal i com explica Chaves, totes les caminades organitzades en el marc del Montnegre-Corredor estan adreçades al públic general i són assequibles per tothom, ja que no tenen una gran dificultat tècnica.

La passejada començarà a les 10 del matí de diumenge, i tindrà com a punt de partida l’Ajuntament de Palafolls. Per participar-hi, s’han de pagar 3 euros en el cas dels adults i 2 euros en els infants de 6 a 12 anys, i es fa un descompte en el cas de les famílies nombroses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics