URGENT

Comença a Blanes la 1a Costa Brava Stage Run 2018

Compartiu aquesta història

Abans de la Tordera TrailRace, que se celebra aquest proper diumenge, els apassionats de córrer tenien avui divendres una cita amb una prova que també s’estrena al calendari.

Es tracta de la 1a Costa Brava Stage Run, una competició organitzada per l’empresa blanenca BeFree, també creadors de la Pyrenees Stage Run, que es disputarà al setembre.

La prova ha arrencat avui divendres des de Blanes i està plantejada per poder gaudir de la Costa Brava, dels seus paratges entre mar i muntanya.

L’esdeveniment va tancar inscripcions fa uns dies, quan es va arribar al límit dels 100 corredors, i aglutina a participants d’arreu del planeta. Així, s’hi ha inscrit esportistes procedents del continent europeu, de països com Suïssa, França, Polònia, Dinamarca, Àustria, la República Txeca, Holanda, Bèlgica, però també vinguts de l’altra banda de l’Atlàntic, com per exemple Canadà, entre d’altres.

Aquest migdia, s’ha donat el tret de sortida de la cursa des del Passeig de Mar de Blanes, en una primera etapa que té com a meta Tossa de Mar. Demà la prova continuarà fins a l’Escala i finalment diumenge ho farà fins a Portbou, després de 125 km de recorregut.

De moment, la primera etapa d’avui recorre tota la Selva Marítima, passant pels Jardins de Marimurtra, Pinya de Rosa i Santa Clotilde, abans d’arribar a Lloret.

Un cop travessada aquesta localitat, comença a Cala Morisca la darrera part d’aquesta primera etapa, amb trams boscosos i una zona de platja a Cala Llevadó, per tancar posteriorment el recorregut de la jornada a Tossa de Mar.

Un itinerari que passa per 2 Parcs Naturals, 4 Jardins Botànics i que travessa fins a 3 comarques –la Selva, el Baix i l’Alt Empordà.

La Costa Brava Stage Run recupera bona part del llegat d’una altra prova organitzada al municipi, com va ser la ja desapareguda Costa Brava Xtrem Running.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics