URGENT

Palafolls tanca els actes de Sant Jordi amb doble presentació de llibres a la Biblioteca

Compartiu aquesta història

A les 8 del vespre d’avui dimarts se celebra a la Biblioteca Enric Miralles un nou acte de presentació de llibres, organitzat per la Revista RiP de Palafolls.

En aquest cas, les protagonistes són dues publicacions guanyadores de la convocatòria dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar d’aquest passat 2017.

Són la novel·la “Professional”, publicada ara fa uns mesos i obra de l’escriptor Lluís Hernández, membre també de la Revista RiP, i els poemes de Sandra Blanch d’“Explicar les punxes”, un llibre publicat també el novembre de l’any passat.

Les obres van resultar guanyadores de les seves respectives categories, com van ser la del XXV Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar 2017 i el VIII Premi Nit de Poesia al carrer del Col·lectiu CalaCultura del municipi tarragoní.

Lluís Hernández, autor de “Professional”, ha explicat a aquesta emissora quins són els principals trets de la seva última novel·la, una obra que s’emmarca dins del gènere negre.

En el cas d’“Explicar les punxes”, de Sandra Blanch, l’autora barcelonina fa una mostra de poemes d’amor, però lluny del romanticisme, ho tracta des d’una òptica molt més incisiva, tal i com ja fa referència amb les “punxes” del títol.

Com ja han posat en pràctica en altres presentacions, com per exemple la de Llucia Ramis ara fa tot just unes setmanes, la intenció dels organitzadors és que l’acte no sigui una presentació unidireccional dels autors cap al públic sinó que els assistents també siguin participants de la xerrada.

L’acte se celebra a les 8 del vespre a la biblioteca Enric Miralles, i serveix com a cloenda de les activitats que s’han emmarcat a la diada de Sant Jordi d’enguany a Palafolls.

 

Foto: La Cala RTV

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics