URGENT

Carme Ponsa s’acull al seu dret de no declarar

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, estava citada avui dijous al migdia per declarar davant dels jutjats d’Arenys de Mar, per la retirada de la bandera espanyola del balcó de l’Ajuntament deñl municipi el dia 2 d’octubre de l’any passat, l’endemà del referèndum d’autodeterminació.

La cita provenia de la denúncia d’un particular, i a la cita judicial d’avui, segons publica Ona Malgrat, Ponsa s’ha acollit al seu dret de no declarar perquè desconeix els fets concrets que motiven la denúncia en qüestió.

Per altra banda, l’alcaldessa malgratenca ha demanat que s’arxivi l’expedient perquè, a data d’avui, en l’escrit d’on surt no s’hi especifiquen els fets concrets.

El denunciant, per la seva banda, no s’ha presentat en seu judicial per ratificar la denúncia i aclarir els fets que han estat objecte de denúncia.

A la declaració, Carme Ponsa ha estat acompanyada per la majoria dels regidors que formen el govern malgratenc, dels partits de Junts X Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP, així com també membres de l’ANC i del CDR de Malgrat.

Unes mostres de suport que Ponsa ha agraït a través del seu compte de Twitter, on ha donat les gràcies pel suport rebut aquests darrers dies.

 

Foto: Twitter Carme Ponsa

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics