URGENT

Palafolls estrena Minimal amb localitats exhaurides per a tots els concerts

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’aixecarà el teló d’un nou festival musical a Palafolls. Es tracta del Minimal, un cicle de 4 concerts que es faran els diumenges de maig en llocs poc habituals i amb formats molt íntims i acústics. Tant íntims que el nombre màxim de localitats està restringit a 50 places.

L’organització va començar a vendre abonaments pels 4 concerts previstos, a un cost de només 20€, i en pocs dies ja es va haver de penjar el cartell de localitats exhaurides, pel que el Minimal  ja no posarà entrades a la venda per cap dels seus concerts.

El primer serà aquest diumenge amb Lídia Pujol i el seu 13 maneres de cantar les 40, que inclou un repertori contra les injustícies, tal i com explica, Federico Francesch, programador del cicle.

Pujol, és ja una veterana dels escenaris catalans. Ja ha actuat a Palafolls un parell de vegades. La primera fent duet amb  Sílvia Comes, i fa 10 anys amb l’Orquestra de la Bona Sort de la Fundació del Molí.

El cicle Minimal es caracteritzarà per concerts íntims, acústics i en espais no destinats als concerts. Pujol actuarà a la Fusteria Matas del centre de Palafolls.

Diumenge dia 13 serà el torn de Sendarena que actuarà al local social de Sant Genís.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics