URGENT

Sara Baras i Juanes a l’Arts d’Estiu i Tomeu Penya al Marimurtra

Compartiu aquesta història
Arts dEstiu 2018

Ahir es va donar a conèixer el cartell d’una nova edició del Festival Arts d’Estiu de Pineda que enguany oferirà 9 espectacles que combinaran la dansa, els monòlegs i la música.

El festival s’iniciarà el dissabte 21 de juliol amb Pastora Vega i durant 7 setmanes aniran desfilant tota la resta d’artistes; Goyo Gimenez, Pasion Vega, Concerto a Tempo dUmore, Juanes, Chenoa, Buhos i Animal, el guanyador d’Eurovisió Salvador Sobral, David Amor i Santi Rodríguez, Sara Baras, Catarres  i David Guapo.

El Festival, que arriba al 8è any, s’ha fet un lloc dins l’agenda de cicles estivals del nostre país i ja és un dels més reconeguts. En els últims anys ja han passat per l’Arts d’Estiu artistes com Rosario Flores, Miguel Bosé, Bustamante o Serrat, però també ha apostat per grups locals com Gospel Viu de Palafolls.

Un dels organitzadors del festival, Xevi Gómez, ha passat pels micròfons d’aquesta emissora i ha explicat que la intenció de l’esdeveniment és que aculli els màxims exponents de cadascun dels estils musicals que ofereix.

Nits de Marimurtra 2018

En aquest sentit, Gómez explica han volgut concentrar els concerts a l’agost, ja que segons els organitzadors es tracta d’una època amb millor afluència de públic.

L’organitzador també explica que estan contents amb l’evolució que ha tingut tots aquests anys el festival, que va començar amb un format per poc més de 250 persones i que ha acabat reunint a 3.500 espectadors, per exemple, en el concert de David Bisbal de l’any passat.

Les entrades per a qualsevol dels espectacles es posaran a la venda a partir d’aquest proper dilluns dia 7 de maig a partir de les 10h a través del web artsdestiu.com.

També ahir coneixíem el cartell d’un altre festival d’estiu en aquest cas a Blanes. Les Nits de Marimurtra oferirà enguany 4 noves nits de música dins el jardí botànic. Tomeu Penya,  Judith Neddermann, Susana del Saz i de Sey Sisters seran els encarregats d’amenitzar aquestes nits de divendres o dissabte al jardí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics