URGENT

La Fundació del Molí s’encarregarà dels parcs i jardins de Malgrat

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc ha adjudicat aquesta setmana a la fundació del Molí d’en Puigvert de Palafolls el servei de neteja dels parcs i d’espais a l’aire lliure amb limitació d’accés.

Fins ara aquest manteniment es feia internament des d’una brigada municipal, però les baixes, jubilacions i les restriccions de contractació a l’administració pública, han fet minvar el nombre de persones dedicades als parcs i jardins. Ho explica l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa.

L’alcaldessa explica que un municipi turístic com Malgrat ha d’oferir un manteniment òptim dels espais verds, sobretot ara que comença la temporada turística. A més recorda que el municipi veí té el certificat  de turisme familiar pel que cal tenir cura dels espais com el Parc Francesc Macià.

La Fundació del Molí d’en Puigvert s’encarregarà ara d’aquesta manteniment pels dos propers anys amb un cost de 70.000 euros.

La Fundació El Molí d’en Puigvert és una entitat privada, amb participació de l’Ajuntament de Palafolls, i que està orientada a la inserció laboral i social de persones amb transtorns de salut mental. Per fer-ho té diferents divisions de treball. La més coneguda són les botigues outlet del nostre municipi, però també té divisions agràries, de restauració de mobles, de manteniment de parcs i jardins o l’orquestra de la Bona Sort entre d’altres.

La divisió de Parcs i Jardins, a banda de Malgrat, també fa anys que s’encarrega del manteniment dels espais verds de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics