URGENT

Cerveses per parlar de ciència, a partir d’avui a Blanes

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins dimecres, el CEAB impulsa una iniciativa per fer divulgació de la ciència d’una manera distesa, tot prenent una cervesa en alguns bars del municipi.

La proposta se celebra a nivell estatal i també mundial, i porta per nom “Pint of Science”. Ja fa 4 anys que es va posar en marxa la iniciativa, i des del CEAB han decidit sumar-s’hi per, durant 3 dies, convertir la ciència en protagonista i fer-ne difusió d’una manera distreta aprofitant els bars del municipi.

La proposta presenta de xerrades en 3 bars emblemàtics de Blanes, on els ponents compartiran coneixements sobre diversos camps d’interès científic.

Una de les responsables del centre blanenc, Gemma Agell, ha explicat a aquesta emissora com els va cridar l’atenció de la iniciativa i perquè van decidir sumar-s‘hi.

La primera de les xerrades es fa avui dilluns al Bar Mediterrani, a les 8 del vespre, hora en què es faran també la resta de xerrades. La d’avui va a càrrec del president de l’Associació Astronòmica AstroGirona, que parlarà sobre diversos aspectes al voltant de la lluna.

Precisament, Agell destaca que les xerrades serveixen també per intercanviar ponents amb els mateixos organitzadors del Pint of Science de Girona.

A la vegada, Agell destaca que les xerrades, lluny de ser complicades i específiques per a gent entesa en la matèria, estan pensades per esdevenir un espai amè i obert a tot tipus de públic.

Després d’aquesta primera xerrada, el Pint of Science seguirà demà dimarts amb la ponència “Una cita amb ciència, vens?”, al Primer Casino de Blanes, i dimecres es tancarà l’esdeveniment amb la xerrada “Humans i Biosfera, una història d’amor o odi?”, que tindrà lloc al Bar Ítaca del municipi.

Per a totes les trobades, l’entrada és lliure i de caràcter gratuït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics