URGENT

Els jugadors de l’Amateur A fa 2 partits que no juguen en senyal de protesta

Compartiu aquesta història

Diuen que ja en tenen prou i tota la plantilla habitual de l’equip fa 2 partits que no juga en senyal de protesta contra la directiva del club palafollenc, que ha hagut de recórrer a jugadors del juvenil o de l’Amateur B per poder jugar els últims partits i evitar així una possible multa de la Federació  i una baixada directe de dues categories.

Els jugadors de l’A es mostren molestos amb la gestió que està duent a terme la nova directiva del club que, asseguren, menysté el primer equip. Un exemple és la manca de voluntat de la directiva a l’hora de cobrir la falta de futbolistes al primer equip amb jugadors d’altres categories o del B. A principis d’aquest mes l’Amateur A havia de jugar a Girona, però davant la manca de jugadors, finalment l’expedició no va ni sortir de Palafolls.

Aquest va ser l’últim dia que els jugadors amb fitxa de l’A es va ajuntar per jugar un partit. Des de llavors s’han plantat i no s’han presentat als altres dos encontres disputats, pel que el club ha hagut de convocar membres d’altres equips per evitar les sancions de la Federació de Futbol.

El president del club palafollenc, Valentín Roríguez, reconeix els problemes i la mala relació entre la directiva i  els jugadors de l’Amateur A i les atribueix a diferències entre ells. Rodríguez només pensa ara en salvar la 3a categoria (en la que jugaran l’any que ve)  i en planificar millor la propera temporada.

El president, que assumeix la culpa de la situació, assegura que ell es pensava que la cosa anava bé, fins que ha esclatat aquest conflicte entre l’equip de l’Amateur A i la nova junta directiva del club. Assegura el president que es tracta d’un cúmul de circumstàncies que han desembocat en aquesta tensa situació.

Entre aquest cúmul de coses hi ha els problemes econòmics del club, la diàspora de jugadors a principi de temporada i els mals resultats d’aquesta temporada, on són cuers i baixaran a 3a catalana. Els jugadors consultats per aquesta emissora destaquen el menyspreu constant al que han estat sotmesos en aquesta temporada i recorden que l’equip fa només 2 anys lluitava per pujar a 1a catalana en la que va ser una campanya il·lusionant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics