URGENT

L’oposició s’absté en el canvi de recollida selectiva

Compartiu aquesta història

El portaveu d’ERC, Francesc Alemany considera que el canvi no respon a un canvi real de model que ajudi a millorar els resultats de separació de residus.

Alemany creu que és agosarat assegurar que la nova distribució per illetes dels contenidors ajudarà a reciclar més i que simplement s’aconseguirà ordenar el sistema de recollida.

Tot i això el republicà no posa en dubte l’eficiència econòmica del nou conveni, però creu que d’altres sistemes com el porta a porta ajudaria a incrementar molt més la separació dels residus a reciclar.

Per la seva banda, el regidor no adscrit Óscar Bermán, ha apostat pel conveni amb el CCM, ja que assegura que tenen molta experiència en el camp dels residus.

Bermán ha demanat pel futur dels treballadors de l’empresa que fins ara portava la recollida d’escombraries al nostre municipi. Segons els responsables del CCM, els treballadors que ho desitgin podran ser absorbits per la nova empresa gestora. De fet s’està en contacte amb l’antiga empresa local per mirar de fer la cessió i absorció de la millor manera possible.

Els mateixos responsables de Medi Ambient del CCM asseguren que tal i com està actualment el sistema de recollida a Palafolls, es guanyarà molt i recorden que el  nou model i el nou contracte pot anar canviant i amollant-se a les necessitats de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics