URGENT

Més de 1.500 jugadors de bàsquet es reuneixen a Blanes per participar en un programa de la Federació

Compartiu aquesta història

Es tracta del Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Bàsquet, que ha celebrat una de les seves jornades en aquesta ciutat veïna i que ha reunit aquest passat cap de setmana a més de 3.000 persones, entre jugadors, tècnics i familiars.

Es tracta d’un programa tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol que es duu a terme durant tot l’any, i que va adreçat als infants de categoria de 1r i 2n any de Minibàsquet.

L’objectiu dels entrenament d’aquest programa, a banda de donar l’aprenentatge tècnic i tàctic dels principals fonaments i situacions de joc, és també treballar de valors humans i esportius de forma específica, així com treballar els hàbits esportius i els continguts propis de l’educació física de base.

Durant la temporada s’organitzen 3 trobades, i aquest diumenge Blanes ha estat la localitat encarregada d’allotjar l’última d’aquestes trobades, reunint a més de 1.500 jugadors de bàsquet.

Entre d’altres actes, es van disputar una vuitantena de partits a la pista de la Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes i també es va oferir una xerrada del psicòleg esportiu Guillaume Gratte sobre la gestió dels conflictes que es poden donar en el bàsquet d’edats de formació.

Blanes és des del 2013 un dels municipis amfitrions del Programa de Detecció i Perfeccionament de la Federació Catalana de Bàsquet.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol conjuntament amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics