URGENT

El programa En Joc, de Ràdio Palafolls, celebra avui la seva edició 300

Compartiu aquesta història

El programa d’esports de Ràdio Palafolls ho celebra amb un especial des del Casal d’Avis de Palafolls, just després d’acabar aquest informatiu.

Eloi Alargé i tot el seu equip es posen als comandaments de l’En Joc un dilluns més, aquest cop per celebrar el programa 300, des que va començar aquest projecte radiofònic ara fa 9 anys.

L’emissió de l’En Joc es feia inicialment els dimarts, i tenia una durada de 30 minuts. Així va ser durant les 3 primeres temporades del programa, l’última de les quals passant l’edició als dilluns.

Amb el temps, la proposta va anar creixent i canviant. A partir de la quarta temporada la seva durada ja passava a ser d’una hora, i també es començaven a incorporar més col·laboradors, que s’encarregarien de completar les diferents seccions esportives del programa, a nivell de futbol, bàsquet, motor, entre d’altres.

En aquest especial d’avui, els responsables de l’En Joc volen repassar el que han donat de sí aquests gairebé 10 anys de vida del programa, tot fent memòria de les diferents persones que han passat per aquest espai de la graella de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics