URGENT

L’Amateur A tanca temporada baixant a Tercera Catalana i el B acaba 7è

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana va servir per posar el punt i final a la temporada 2017-2018 pels equips del futbol palafollenc.

El principal equip del CD Palafolls, l’amateur A, va acabar ahir la lliga amb una nova contundent derrota, per 2 a 10, contra el Bosc de Tosca.

L’equip, que les darreres jornades ha estat jugant amb membres d’equips inferiors per les desavinences entre jugadors de l’A i la directiva, jugarà la següent temporada a la tercera catalana, després d’haver estat ocupant places de descens durant bona part de la temporada.

Una temporada en què finalment l’equip ha acabat en última posició amb 14 punts.

L’amateur B ha tancat l’any amb una derrota. Va ser ahir diumenge contra el Riells i Viabrea, contra qui van perdre per 4 a 3, en un partit que pràcticament tenien empatat però que els locals van capgirar amb un gol a l’últim sospir que va significar la derrota dels palafollencs.

Amb aquest resultat, els de David Gascons acaben la temporada en 7a posició amb 63 punts, després de guanyar 19 partits, empatar-ne 6 i perdre’n 9.

Per la seva banda, el CFS San Luis també ha tancat temporada aquest cap de setmana, i ho ha fet igualment que el seu club germà, amb derrotes pels seus principals equips.

L’equip de la tercera divisió va caure dissabte a casa del Perpignan Mediterranee per 4 a 1, en un partit que es va mantenir amb domini local.

Després d’aquest darrer resultat, l’equip acaba la temporada en 6a posició, amb 12 victòries, 6 empats i 10 derrotes.

En una posició més amunt ha acabat l’equip juvenil de la tercera divisió, que va acabar perdent per 9 a 2 aquest dissabte contra el Palamós, justament un dels rivals directes a la lliga.

La victòria dels locals, però, no els va servir per avançar el juvenil del San Luis, que acaba la temporada en 5a posició, amb 34 punts, després de guanyar 10 partits, empatar-ne 4 i perdre’n 8.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics