URGENT

Sant Lluís guanya més d’una 20a d’estacionaments amb el repintat de carrers

Compartiu aquesta història

Des de fa unes setmanes la brigada municipal, en coordinació amb la Policia Local, està repintant la senyalització horitzontal del barri de St. Lluís.

Per fer-ho s’està actualitzant el cens dels guals per comprovar si estan al corrent de pagament i, per tant, si cal repintar o no l’espai reservat d’entrada i sortida de vehicles. També s’han repensat o eliminat algunes zones on abans no es podia estacionar, com ara zones reservades per a minusvàlids, contra guals o  d’altres en les que no es podia estacionar per altres raons.

Tot plegat a fet que, de moment, ja s’hagin aconseguit entre 20 i 40 noves places d’estacionament al barri de Sant Lluís, on precisament l’estacionament és una de les queixes recurrents entre els veïns.

Rafael Cubarsí és el regidor de Governació de Palafolls.

Només al carrer Sant Joan s’han pogut recuperar 5 estacionaments gràcies a l’eliminació de la prohibició d’estacionament al costat de la parròquia del barri, però també s’han eliminat contra guals o places reservades per a minusvàlids en les que no s’hi estacionava mai.

A més, Cubarsí destaca que també canviarà la senyalització de la zona verda, que passarà a ser fixe tot l’any, indicant els període d’inici i final de les restriccions.

Paral·lelament, la policia continua amb la prova pilot per eliminar l’estacionament quinzenal en alguns carrers de Palafolls. Si dilluns us informàvem del carrer Montagut, on a partir d’ara només s’estaciona en un dels dos laterals, cosa que ha permès guanyar entre 7 o 8 estacionaments.

Ara també s’ha introduït aquest experiment en un tram del camí de Can Baltasar, al centre de Palafolls. A partir d’ara només es podrà estacionar en una de les dues bandes, en la que menys habitatges hi ha i per tan permet guanyar 10 places d’estacionament en aquesta via.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics