URGENT

El govern de Blanes retira la proposta de pressupost abans del ple

Compartiu aquesta història

Anit l’Ajuntament de Blanes havia de debatre el pressupost per aquest any 2018, però just abans de la sessió plenària l’alcalde de la localitat, Mario Ros, va anunciar que el tema no es tractaria perquè no tenien els suports necessaris.

Actualment el PSC governa a la ciutat amb només 4 dels 21 regidors de Blanes i sense cap acord estable de governabilitat.

És la segona vegada que el govern ha hagut de retirar la seva proposta de pressupost per manca de suports i l’alcalde  ha convidat els grups de l’oposició a presentar una esmena a la totalitat.

A falta d’un acord, l’ajuntament està funcionant amb els pressupostos de l’any passat, cosa que frena algunes partides. La proposta socialista pel pressupost s’eleva a 53 MEUR, 7 més que l’any passat.

De moment la proposta compta amb el suport de 9 dels 21 regidors. Ahir l’alcalde va retreure la manca de suport a l’oposició, que va criticar-ne els arguments.

A la sessió es va tractar, com ja va passar fa 10 dies a Palafolls, la constitució de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera.

El punt es va viure amb tensió fins el punt que un dels grups de l’oposició, Batega per Blanes, va ser molt dur amb la regidora de Medi Ambient, Pepa Celaya. El regidor Jordi Urgell va etzibar a Celaya que menteix “més que camina” cosa que va molestar al govern local. La sessió es va aturar 10 minuts i a la represa el plenari va acabar aprovant el punt i designant als 2 representants del consistori blanencs en aquesta taula del Delta de la Tordera.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics