URGENT

ERC organitza un acte per debatre sobre el teixit associatiu de Palafolls

Compartiu aquesta història

Serà aquest vespre al MiD, on els republicans han cridat a les entitats del municipi a assistir-hi per debatre sobre la situació actual del teixit associatiu de Palafolls.

La trobada té per objectiu exposar totes les conclusions que ERC ha pogut extreure després de reunir-se amb diferents associacions del poble durant aquest darrer any.

Ho explica el portaveu dels republicans a l’Ajuntament de Palafolls Francesc Alemany.

Alemany destaca que després de les reunions amb diverses de les entitats, les conclusions es poden dividir al voltant de tres principals eixos, com són les millores organitzatives de les entitats i el municipi, les problemàtiques comunes entre les associacions i els objectius a llarg termini que tenen.

A l’acte, els portaveus republicans a l’Ajuntament de Palafolls seran els encarregats de presentar diverses de les propostes que s’han plantejat de cara a l’actual situació del teixit associatiu del municipi.

A banda, el grup polític vol també obrir un debat entre els participants de les diferents associacions per poder intercanviar idees i projectes.

La trobada, que porta per títol “L’estat de les entitats a Palafolls: conclusions i debat”, començarà a dos quarts de 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics