URGENT

Boehringer continua buscant comprador per la planta de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Segons publica la Vanguardia, la farmacèutica alemanya ha encarregat la venda de la seva fàbrica a Malgrat de Mar, una venda que es preveu allargar durant l’estiu, amb la previsió de tancar un traspàs a finals d’aquest mateix any.

Fonts de CCOO han explicat que s’està treballant amb l’empresa per tal de garantir un traspàs adequat i també els drets dels treballadors de la plantilla, que són 350 en total.

Ja a l’octubre del 2015, Boehringer va comunicar la intenció de vendre la planta, cosa que va quedar frenada per una operació amb una altra companyia que va obligar a paralitzar el traspàs.

A finals d’aquest passat 2017, la multinacional alemanya tornava a posar en marxa el procés de venda, i ho feia primer amb la segregació de la fàbrica en una nova societat, 100% propietat de Boehringer, i que porta per nom Malgrat Pharma Chemicals.

El següent pas va donar-se la setmana passada, amb l’inici de la recerca de comprador per la planta, una operació que s’ha encarreegat a la consultoria PriceWaterhouseCoopers (PWC).

La planta de Boehringer de Malgrat de Mar es va inaugurar l’any 1960. Entre d’altres s’hi fabriquen substàncies actives per als medicaments de la pròpia Boehringer com Bisolvon o Nolotil, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics