URGENT

Mas Prats presenta demà la cançó del projecte Lletra a Lletra

Compartiu aquesta història

Després de diversos mesos treballant-hi, demà dimecres és la data en què alumnes de 2n de primària de l’Escola Mas Prats presentaran públicament el resultat del projecte Lletra a Lletra.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació que té per objectiu apropar el coneixement del municipi als alumnes a través de diversos agents, com l’Ajuntament, la Biblioteca o les mateixes escoles.

En el cas de Palafolls, la iniciativa del Lletra a Lletra s’ha materialitzat entre els alumnes de Mas Prats amb un projecte on els alumnes han buscat informació a diverses fonts sobre aspectes significatius de Palafolls, i a partir de la qual han acabat creant una cançó sobre el nostre municipi.

Ho explica Rebeca Gómez, directora de l’Escola Mas Prats.

En el projecte, hi ha hagut també la implicació de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, que ha assessorat i ajudat als alumnes en el procés de creació de la cançó.

Sara Lozano, directora del centre, ha explicat que es van fer sessions amb els alumnes del centre, a través d’eines digitals, explicant quins són els aspectes necessaris per a poder crear una cançó.

Demà dimecres, a les 12 del migdia, el Fòrum Palatiolo acollirà la presentació d’aquesta cançó sorgida del Lletra a Lletra, que servirà com a acte de cloenda del projecte, que va iniciar-se ara fa poc més de 3 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics