URGENT

L’Ajuntament de Blanes presenta a la ciutadania el projecte de millora de la Plaça dels Dies Feiners

Compartiu aquesta història

Aquest passat dilluns, la sala de Plens de l’Ajuntament blanenc va allotjar la presentació d’aquest projecte, que va ser exposat als veïns del municipi.

El projecte, de la mà de l’arquitecte Lluís Bedós, inclou com a punt destacat la instal·lació d’un escenari semi permanent que servirà de prolongació de la planta baixa de l’Ajuntament.

En aquest sentit, el projecte vol facilitar l’accés al consistori i crear un escenari de dimensions variables que pugui adaptar-se a les diverses necessitats d’utilització de l’espai.

La proposta també inclou la col·locació de pèrgoles que complementin els bancs que ja hi ha a la plaça, vegetació i diferents elements de mobiliari urbà.

El procés de reforma de la Plaça dels Dies Feiners va començar aquest passat estiu, amb l’objectiu que la plaça continuï essent un espai de caràcter polivalent, que pugui acollir múltiples actes públics i que sigui a la vegada un espai obert a la ciutadania, també quan s’hi realitzen activitats.

Entre les novetats que es van conèixer a la presentació del dilluns, destaca la possibilitat que la nova plaça sigui una realitat l’estiu de l’any vinent, tot plegat si es compleixen els terminis previstos.

Ara, la Junta de Govern ha d’aprovar el projecte definitiu de l’obra, per passar després a un període d’exposició pública de 30 dies, l’ampliació de crèdit, l’aprovació definitiva i finalment la licitació de les obres.

L’Ajuntament de Blanes preveu que, si tot avança correctament, els treballs podrien començar el mes de gener del 2019, amb un termini d’execució d’entre cinc i sis mesos.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics