URGENT

La dansa de l’EMMiD s’acomiada del curs aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Mica en mica es van tancant cursos al municipi, entre les escoles, l’institut i els diversos centres on es fan activitats extraescolars.

Un d’ells és l’Escola Municipal de Música i Dansa, que si fa pocs dies tancava els curs musical, avui ho fa en l’àrea de dansa del centre.

Ho faran amb el festival de fi de curs, que començarà a partir de dos quarts de 8 a la Plaça del Fòrum Palatiolo, en una activitat que ha portat molts dies d’assajos.

Per a l’esdeveniment, des del centre han agrupat els diferents apartats de l’escola, amb les modalitats de flamenc, dansa contemporània, clàssic i musical.

Una barreja de cursos i d’edats que, segons explica la coordinadora de l’escola, Raquel Horta, ha donat molt bons fruits, ja que reconeix estar molt satisfeta per la manera com han anat els assajos i com s’ha preparat tot plegat,

Són declaracions d’Horta al Palafolls en Xarxa.

El curs de l’escola de dansa del MiD es tanca amb una molt bona valoració, segons explica Horta, que explica que ha estat una temporada farcida d’activitats, tant a nivell intern a l’escola com també amb la participació en proves i concursos.

És el cas, per exemple, del Concurs Nacional de Dansa Anaprode, a Mollerussa, on tres alumnes palafollenques van aconseguir el primer premi aquest passat mes de març, i també els exàmens de la Royal Academy.

Un curs intens per l’àrea de Dansa de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls que es tanca avui dissabte amb el Festival al Fòrum Palatiolo, que s’oferirà gratuïtament i obert a tothom que hi vulgui assistir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics