URGENT

Blanes es prepara per convertir-se en capital mundial del windsurf

Compartiu aquesta història

Serà a partir de dilluns que ve, amb la celebració del Campionat Mundial Costa Brava de Raceboard, que s’ha presentat avui dimarts a Girona.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat pel Club de Vela Blanes, i que s’emmarca en la celebració dels 75 anys de l’entitat, i que ja ve celebrant ens els darrers mesos a través de diverses activitats.

La competició aglutinarà fins a un centenar de regatistes vinguts de 14 països d’arreu del món, la majoria d’Europa.

El campionat començarà el proper dilluns 25 de juny, amb la recepció al matí i la cerimònia inaugural a la tarda a les instal·lacions del club blanenc.

A partir de l’endemà i fins el 30 de juny començarà la competició, que es desenvoluparà en aigües de Blanes. Cada dia hi haurà un màxim de quatre regates, amb les diverses categories masculines i femenines.

La competició s’acabarà el dissabte 30, amb l’entrega de trofeus i l’acte de cloenda.

La presentació del Campionat Mundial Costa Brava de Raceboard s’ha dut a terme aquest matí a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la participació de representants de les principals institucions i entitats implicades en l’organització, com el Club de Vela Blanes, la Generalitat, l’Ajuntament de Blanes i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, entre d’altres.

 

Foto: Alfred Farré

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics