URGENT

Palafolls es queda fora de l’ajuda per modernitzar el polígon industrial

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc havia concorregut a dues ajudes de la Diputació de Barcelona per tal de modernitzar i augmentar la competitivitat del sector industrial d’en Puigverd.

El consistori demanava entorn al milió i mig d’euros per tal de desenvolupar fins a 4 projectes de millora directe d’aquest polígon industrial, que és el més important del nostre municipi.

A grans trets es volia fer arribar la fibra òptica a totes les empreses del sector, millorar enllumenat i la seva eficiència en  tot l’àmbit industrial i la canalització de part del rec viver que provoca inundacions en episodis d’intenses pluges. L’actuació més important, però, era l’obertura del nou vial que connectarà el polígon amb la rotonda de Mas Reixach a la N-II .

Finalment, però, la Diputació no donarà cap ajuda als projectes presentats i s’ha decantat per ajudar a projectes en ciutats més grans com Berga, Rubí, Sabadell o Mataró.

Quan el nostre municipi va presentar el projecte per aconseguir aquest finançament, Palafolls era l’únic del Maresme que es presentava i això, segons el mateix consistori donava certes possibilitats d’aconseguir el finançament. Posteriorment, però, Mataró va presentar un projecte per la millora dels polígons d’activitat econòmica de ponent que s’ha endut 1 milió 700 mil€ de subvenció.

La Diputació va aprovar definitivament  les ajudes la setmana passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics