URGENT

La piscina municipal obre demà les seves portes

Compartiu aquesta història

Avui dijous hem entrat oficialment a l’estiu, i un dels signes inequívocs d’aquest canvi d’estació és la posada en marxa de la piscina municipal de Palafolls.

Les instal·lacions obren demà al matí les seves portes, i ho fa com en temporades anteriors amb una jornada gratuïta per donar la benvinguda a la nova temporada de bany.

Durant tota la jornada de demà la instal·lació estarà oberta per a tots els visitants. L’horari d’obertura serà l’habitual, obrint portes de dilluns a diumenge de 10 del matí a 7 del vespre, ho farà pràcticament amb els mateixos preus dels últims anys.

L’entrada de menors fins a 3 anys és gratuïta entre setmana, i els nens i nenes d’entre 4 i 14 anys poden accedir amb una quota de 2,5 euros.

Els majors de 14 anys, per la seva banda, han de pagar 3 euros €, 5 cèntims més que la temporada anterior, exceptuant els jubilats, pensionistes i persones amb alguna disminució que requereixen d’assistència, que en pagaran la meitat.

Pel que fa als caps de setmana, els preus són lleugerament superiors. En aquest cas, els menors de 3 anys continuen tenint entrada gratuïta, mentres que els infants fins a 14 anys pagaran 3 euros, els adults a partir de 15 anys en pagaran 3,50 i els jubilats, pensionistes i persones dependents pagaran 2 euros.

Malgrat tot, la piscina també posa a disposició abonaments i descomptes especials, que es poden consultar al web municipal www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics