Can Batlle escalfa motors per les activitats joves del juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Local Jove de Can Batlle ja té a punt, un estiu més, tot un seguit d’activitats de cara a aquest proper mes de juliol, que un cop més arriba carregat de tallers, sortides i altres iniciatives pensades pel jovent palafollenc.

Es tracta d’activitats sota el nom d’Activa’t, una iniciativa que recull diferents propostes de sortides i tallers durant el juliol, i que transcorreran paral·lelament a l’activitat freqüent que ja ofereix Can Batlle a les tardes.

Així, durant tot el proper mes s’han organitzat tallers de fotografia, de circ i de dibuix animat.

A la vegada, l’Activa’t també organitza 3 sortides al llarg del juliol. Seran el divendres 13 amb una excursió al parc aquàtic Water World de Lloret; al cap d’una setmana, el divendres 20 a Port Aventura, i finalment el dimecres 25 amb la visita a un Escape Room de Lloret.

Per a aquestes sortides, en aquest cas, sí que cal una inscripció prèvia. Sergi Perpinyà, tècnic de joventut de Can Batlle, explica què han de fer els i les joves que vulguin assistir-hi.

Les inscripcions ja són obertes, i poden contactar amb el casal per qualsevol de les vies de contacte per tal de poder fer una reserva. Les sortides compten amb el viatge amb bus fins a la destinació.

D’altra banda, els tallers són de caràcter gratuït i no requereixen inscripció prèvia, tot i que sí que es demana que la gent contacti amb el Local jove per tal de fer una previsió del nombre de participants i per poder informar-los del desenvolupament dels tallers.

El local jove de Can Batlle estarà tancat el mes d’agost per vacances, però de cara a la Festa Major del setembre tornarà l’activitat amb l’Alterfesta, on hi actuaran els grups guanyadors del concurs Mosca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics