URGENT

Can Batlle escalfa motors per les activitats joves del juliol

Compartiu aquesta història

El Local Jove de Can Batlle ja té a punt, un estiu més, tot un seguit d’activitats de cara a aquest proper mes de juliol, que un cop més arriba carregat de tallers, sortides i altres iniciatives pensades pel jovent palafollenc.

Es tracta d’activitats sota el nom d’Activa’t, una iniciativa que recull diferents propostes de sortides i tallers durant el juliol, i que transcorreran paral·lelament a l’activitat freqüent que ja ofereix Can Batlle a les tardes.

Així, durant tot el proper mes s’han organitzat tallers de fotografia, de circ i de dibuix animat.

A la vegada, l’Activa’t també organitza 3 sortides al llarg del juliol. Seran el divendres 13 amb una excursió al parc aquàtic Water World de Lloret; al cap d’una setmana, el divendres 20 a Port Aventura, i finalment el dimecres 25 amb la visita a un Escape Room de Lloret.

Per a aquestes sortides, en aquest cas, sí que cal una inscripció prèvia. Sergi Perpinyà, tècnic de joventut de Can Batlle, explica què han de fer els i les joves que vulguin assistir-hi.

Les inscripcions ja són obertes, i poden contactar amb el casal per qualsevol de les vies de contacte per tal de poder fer una reserva. Les sortides compten amb el viatge amb bus fins a la destinació.

D’altra banda, els tallers són de caràcter gratuït i no requereixen inscripció prèvia, tot i que sí que es demana que la gent contacti amb el Local jove per tal de fer una previsió del nombre de participants i per poder informar-los del desenvolupament dels tallers.

El local jove de Can Batlle estarà tancat el mes d’agost per vacances, però de cara a la Festa Major del setembre tornarà l’activitat amb l’Alterfesta, on hi actuaran els grups guanyadors del concurs Mosca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics