Sofie Dee i August Tharrats tanquen avui l’11a edició del 4dJazz

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui al vespre es tanca un altre dels cicles musicals que han farcit aquesta primera meitat de l’any a Palafolls. El 4dJazz, que enguany ha arribat a les seves 11 edicions, abaixa avui el teló amb l’últim dels concerts programats.

Es tracta de l’actuació de la cantant Sofie Dee i del pianista August Tharrats, que arriben avui al cicle palafollenc amb la seva proposta rítmica del Blues & Boggie.

Dee és una cantant d’origen belga, i que ha protagonitzat entre d’altres la gira europea del musical Grease, s’ajunta amb tot un referent del swing i del blues estatal com és August Tharrats, membre fundador de bandes com Blues Messengers o Tandoori Le Noir.

Segons explica Federico Francesch, impulsor del cicle del 4dJazz, es tracta d’una proposta que servirà per tancar el festival d’una manera molt animada.

Tal i com ja s’ha destacat en anteriors ocasions, Francesch posa de relleu la proximitat dels concerts del 4dJazz, que creen un clima particular i diferent de propostes on no s’està tant a prop dels artistes.

El cicle aquest any ha canviat d’ubicació, passant de celebrar-se del Teatre –ara en obres– al local social de Sant Genís, a les antigues escoles. Malgrat tot, l’absència d’escenari i la proximitat dels músics amb el públic continuen sent un segell característic del cicle palafollenc.

El concert de Sofie Dee i August Tharrats comença a dos quarts de 9 del vespre, hora habitual de la resta de concerts del 4dJazz, i tancarà una 11a edició que ha tornat a comptar amb bones xifres de públic.

Al primer concert és quan es va registrar la millor entrada,entre 80 i 90 espectadors, i de mitjana els concerts han comptat amb una 60a d’espectadors per actuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics