URGENT

Arrenca la 5a edició del FiSures

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana el carrers de Palafolls es tornen a omplir-se de múltiples i diverses mostres artístiques amb la 5a edició del FiSures, la mostra d’art multidisciplinar de Palafolls.

Tot plegat arrenca aquest dissabte a partir de dos quarts de 12 del matí i s’allargarà fins demà diumenge. Seran propostes de circ, dansa, teatre, clown, exposicions, titelles, mostres audiovisuals o música, entre d’altres.

Segons els propis organitzadors de la mostra, el FiSures d’enguany es vol centrar en Palafolls, sobre el seu passat, el seu present i també, en certa manera, el seu futur.

És el cas, per exemple, les exposicions que s’obriran al MiD i al teatre durant tot el cap de setmana. Es tracta, per una banda, de l’exposició Laberint Urbà a la sala d’exposicions de l’edifici del MiD, i que convida a perdre’s per diferents espais del municipi. Per l’altra, es fa també l’exposició audiovisual “Palafolls des de la memòria”, que es farà al teatre.

Toni Selvaggi, organitzador del FiSures, explica de quina manera han volgut centrar aquesta 5a edició de la mostra.

Precisament, entre les actuacions de les diferents mostres d’art que tindrà el FiSures, la pròpia organització també ha volgut deixar enguany una nova empremta al municipi relacionada amb la mostra.

Es tracta de la cruïlla de l’Avinguda de la Costa Brava amb el Camí del Roig, on s’ha pintat un gran requadre de color blau que properament comptarà amb formes geomètriques inspirades amb artistes com Piet Mondrian.

Demà diumenge, el FiSures continua amb les diverses propostes de teatre, clown, dansa i acabarà, ja l’endemà, amb la música de SisterHoods i d’Eduard Canimas Trio, en aquest darrer cas a les 10 del vespre, i que tancarà l’edició d’enguany de l’esdeveniment.

La mostra d’art multidisciplinar del FiSures va néixer l’any 2014 com una iniciativa satèl·lit de la mostra Indund’Art, celebrada a Girona. L’any següent, Palafolls ja va apostar per tenir el seu propi festival.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics