URGENT

La 6a Nit d’Oracles enfosquirà Palafolls aquest vespre

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una fira organitzada per l’ACEP, que dóna la benvinguda al solstici d’estiu al nostre municipi. Enguany, però, se celebra uns dies més tard del que era habitual fins ara, ja que se solia celebrar per Sant Joan.

A la fira s’hi poden trobar amulets, espelmes, parades on preveure el futur i objectes diversos per alleugerir les preocupacions de les persones, entre d’altres productes màgics i esotèrics.

Segons explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP, la fira gira al voltant de l’esoterisme i de la màgia que envolta aquestes dates properes al solstici d’estiu, però també oferirà una part  de parades més tradicionals i clàssiques, com les que es poden trobar també a d’altres fires organitzades per la mateixa associació.

La fira serveix també per culminar amb un sorteig la promoció d’estiu que s’ha impulsat entre els comerços i establiments adherits a l’ACEP, i on han pogut participar els ciutadans omplint butlletes als propis negocis, a  través del que han anomenat ofertes màgiques.

Segons adverteix Tresserras, però, el sorteig és presencial, i per tant si la persona a qui li toca el premi no és a la plaça del Fòrum Palatiolo en el moment d’adjudicar-se el premi, aquest no serà vàlid.

El sorteig donarà regals de tot tipus com entrades a la piscina municipal de Palafolls, vals per anar a gaudir de menús degustació al Restaurant Trochi o caixes sorpresa de la Fundació Molí d’en Puigvert, entre d’altres obsequis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics