S’inicien les obres per allargar l’itinerari de vianants i ciclistes a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’unes obres a la carretera BV-6001, entre l’Avinguda dels Països Catalans i el Camí del Mig de Malgrat de Mar, que han de permetre millorar les condicions de seguretat viària tant per als vehicles com pels vianants i ciclistes, i que donaran continuïtat a l’itinerari ja existent i que fins ara quedava mort en arribar a aquest tram.

Les obres, dutes a terme per la Diputació de Barcelona, inclouen la construcció de l’itinerari paral·lel a la carretera BV-6001, que segueix el mateix rasant que la via asfaltada. Aquest itinerari serà carril mixt tant per vianants com per ciclistes, de 2 metres i mig d’amplada al marge dret, i que estarà separat de la calçada de la carretera per una barrera mixta de fusta i acer.

A la vegada, les obres també serviran per col·locar baranes al cap del terraplè de l’itinerari i s’adequarà la senyalització a la normativa i el drenatge existents.

Fins ara, el carril per a vianants i ciclistes passada paral·lel a la carretera sense cap protecció i passant de l’asfalt a la terra, entre el tram del Camí del Mig i la rotonda de l’Avinguda Costa Brava.

Les obres, que s’inicien aquesta setmana, tenen un pressupost de licitació de poc més de 214.270 euros, amb un termini d’execució de 4 mesos.

 

Foto: Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics