URGENT

Arrenca el 26è Psychobilly Meeting 2018 a Pineda

Compartiu aquesta història

Entre la multitud de festivals que se celebren al llarg de l’estiu, n’hi alguns que es converteixen en autèntiques reunions d’amants d’alguna música determinada.

És el cas, entre d’altres, del Psychobilly Meeting de Pineda, que enguany arriba a la seva 26 edició en total i que ja fa una dècada que acull el municipi maresmenc.

El programa del festival ofereix 7 dies de concerts i activitats al voltant del psychobilly, un estil musical que neix a l’Anglaterra dels anys 80 amb la fusió del rockabilly més clàssic de mitjans de segle i els nous estils que aleshores eren a la primera pàgina de la música del moment, com per exemple el punk. Amb els anys, l’estil ha anat evolucionant fusionant altres estils com el pop, el metal i altres gèneres.

Tot plegat arrenca des d’avui dimarts, al Santi’s Beach Bar, lloc que acollirà gran part de les actuacions, juntament amb la Platja dels Pins, que serà l’altre escenari principal del festival.

Entre les actuacions més esperades, destaquen les de Reverend Horton Heat, Mad Sin, Nekromantix o els britànics Bad Manners.

Per tot plegat, l’organització del Psychobilly Meeting ha posat a la venda abonaments per a tots els dies del festival, a un preu de 90 euros, així com també entrades d’un sol dia, a un preu variable depenent del dia, entre els 15 i els 35 euros.

Just For Fun, entitat organitzadora del festival, també ha posat en marxa un servei de bus gratuït per als assistents als concerts.

Després de 10 anys a Pineda, el Festival s’ha anat consolidant i actualment se’l considera l’esdeveniment de més ressò a nivell mundial dins del psychobilly, degut a l’oferta musical que ofereix i també la combinació de turisme i situació geogràfica de Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics