URGENT

Es crea un mapa interactiu per consultar les contribucions dels veïns a la reforma del Passeig Marítim de Malgrat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa un mapa interactiu perquè els malgratencs i malgratenques puguin consultar el que hauran de pagar contribucions especials per les obres de millora del Passeig Marítim.

A través d’aquest mapa els veïns podran conèixer quina és la quantitat econòmica que han d’aportar. El mapa interactiu mostra quina és la quantitat aproximada que correspon a cada immoble.

Sobre el mapa s’hi poden observar diversos punts, corresponents als diversos immobles del passeig, i que clicant-hi a sobre es pot conèixer l’import corresponent a casa habitatge.

Es tracta d’una quantitat que es podrà pagar en 6 quotes a partir de l’any vinent i fins a finals del 2020.

Les obres del Passeig Marítim tenen un cost de gairebé 8 milions 378 Mil euros, dels quals l’Ajuntament n’assumeix el 70% i els veïns i veïnes, el 30% restant.

Dels més de 1.400 immobles que estan subjectes al pagament de la contribució especial, la majoria els pertoca pagar un import inferior als 1.500 euros, mentre que a la franja alta 7 immobles pagaran entre 100.001 i 200.000 euros.

Segons ha informat la regidoria de serveis econòmics del consistori malgratenc, en el cas de persones amb algun tipus de dificultat per fer front al pagament, des de l’Ajuntament es donaran facilitats per poder assumir els imports.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics