URGENT

Recta final de la campanya solidària de les Policies Locals amb el Senegal

Compartiu aquesta història

L’any passat, Juan Carlos Terrón, un agent de la Policia Local d’Hostalric, va decidir impulsar una campanya solidària amb Bodé Lao, un poble del nord del Senegal, després de fer un viatge al país africà.

Terrón, juntament amb un amic, van decidir posar en marxa un projecte amb l’objectiu de recollir tota classe de materials i objectes necessaris per a aquesta població senegalesa.

En concret, durant tots aquests mesos han estat recollint des de la ciutadania medicaments habituals, roba, material escolar, joguines o qualsevol altre material d’ajuda.

Ho explica el mateix Juan Carlos Terrón a aquesta emissora.

A la iniciativa s’hi ha implicat els cossos de Policia Local d’Hostalric, Fogars i Palafolls, però també establiments i comerços palafollencs com l’Autoescola RACC, la Farmàcia Myrian, El Café de Palafolls,  el Caravàning de Sant Genis, el Centre de Formació, el club de Taekwondo JULS o la cafeteria Pa amb Xocolata.

Segons explica Terrón, la campanya es troba ara a la seva recta final, i aquest mes de juliol seran els darrers dies per col·laborar-hi abans que no s’iniciï el viatge cap al Senegal a portar el material. Serà ja, però, a través de donacions econòmiques, ja que segons explica l’agent ja s’ha aconseguit suficient material.

Terrón ha explicat que serà a principis de setembre quan ells mateixos es desplaçaran a Bodé Lao per acompanyar el material i certificar la seva arribada i el seu repartiment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics