URGENT

Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt, candidat a nou president del Consell Comarcal del Maresme

Compartiu aquesta història

Després de la dimissió anunciada per Miquel Àngel Martínez, fins ara president del Consell Comarcal del Maresme, el nou candidat que ha generat més consens entre els socis de govern de l’organisme ha estat Josep Triadó, actual alcalde de Premià de Dalt.

Triadó és un dels nou consellers comarcal que té CiU, partit que lidera el consell conjuntament amb el PSC, partit amb qui precisament l’alcalde maresmenc també té un pacte de govern al seu municipi.

El candidat convergent és el que ha generat més consens entre les forces polítiques que tenen representació al Consell Comarcal, i està previst que el relleu es faci efectiu el proper dimarts 17, amb una sessió de ple extraordinari.

Triadó és alcalde de Premià de Dalt des del 2010, i anteriorment havia estat regidor al consistori en diverses àrees.

El relleu en el càrrec de la presidència del consell comarcal arriba després que el PDeCAT cessés a Miquel Àngel Martínez, alcalde de Sant Vicenç de Montalt, del seu càrrec al capdavant del concert.

Tot plegat, després que transcendís la informació que havia demanat a un operari de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, on exerceix d’alcalde, que fes unes obres a casa seva, utilitzant una dotzena de maons de propietat municipal.

En el moment de presentar la renúncia al càrrec, Martínez va advertir que se sentia “traït per algú molt proper” pel fet que s’hagués difós la gravació on es desprenia que tenia al seu jardí els maons propietat de l’Ajuntament.

El llavors president del Consell Comarcal va remarcar que va enfadar-se quan va saber d’on provenia el material, però va admetre que es va equivocar pel fet de no demanar que el retiressin.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics