URGENT

L’Ajuntament aprova inicialment el projecte per adequar i reformar el local de l’arxiu municipal

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern Local va aprovar, a finals d’aquest passat mes de juny i manera inicial, el projecte d’adequació i reforma del local que ha d’acollir l’arxiu municipal de Palafolls.

L’emplaçament de l’arxiu se situarà al local que hi ha a la plaça Major número 17, a tocar de l’Ajuntament, i té previst ocupar la planta baixa, compartint la resta de l’edifici amb diferents habitatges independents d’aquesta planta.

De fet, el que té a la seva disposició el consistori són dos locals, connectats entre ells per la part posterior, amb dues entrades per la Plaça Major i pel carrer Jacint Verdaguer. Amb el projecte es volen definir les obres que caldran per tal de rehabilitar-los per acollir l’arxiu.

En aquest sentit, es preveuen actuacions de diferents tipus. Entre d’altres, caldrà enderrocar i retirar diversos elements, com falsos sostres o mobles, entre d’altres; s’hauran de construir parets de tancament noves per crear les tres sales en què s’ha de dividir l’arxiu; es treballarà en l’enguixat i arrebossat de parets, així com l’adequació a la protecció contra el foc amb el projectat de bigues metàl·liques, i també es farà la nova instal·lació elèctrica i climatització.

L’execució de les obres, que està plantejada en dues fases, té un termini estimat de 4 mesos en total, dos per la primera fase i dos més per la segona.

Tot plegat té un pressupost per contracte de pràcticament 73.400 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics