URGENT

Mas Reixach celebra avui i demà les seva 10a festa veïnal

Compartiu aquesta història

La urbanització Mas Reixach es tenyeix de festa aquests dos dies, amb la celebració de les seves Festes.

Ho fan amb tot un seguit d’activitats adreçades a tot tipus de públic, tant grans com petits, que s’inicien a partir de les 7 del vespre amb una Festa Infantil i jocs, i que continua a partir de les 9 amb el ball de les Pubilletes de Mas Reixach.

Es tracta d’un acte que s’ha estat assajant durant les tardes amb les nenes de la urbanització, i que representen en un escenari muntat per l’ocasió.

Seguidament hi ha una pista americana pels nens i nenes i balls de saló oberts a tothom.

Demà dissabte, la programació repetirà algunes de les propostes d’aquest vespre, però oferirà altres propostes del camp de la dansa com per exemple una exhibició de balls en línia i de l’actuació de les alumnes de Flamenc de l’EMMiD de Palafolls, sota la direcció de Maria Valderrama.

Demà, les activitats començaran un pèl més tard, serà a partir de les 9 del vespre, amb parlament de les autoritats municipals tant de Palafolls com de Tordera i el sopar popular, pel qual s’espera que hi assisteixen vora les 180 persones.

Helena Carles és una de les organitzadores de les Festes de Mas Reixach.

Tot plegat, emmarcat en la celebració enguany dels 10 anys de les Festes a Mas Reixach, tot i que tal i com explica Carles no s’ha previst cap acte especial de celebració d’aquesta dècada.

L’organitzadora destaca que des de l’Associació de veïns treballen en base a les ajudes que reben per poder organitzar la festa, ja que no disposen de quotes ni de local social.

Les Festes de Mas Reixach es tancaran demà dissabte a les 11 del vespre amb un ball a càrrec del duo Leo i Rosa Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics