URGENT

Malgrat celebra durant tot el cap de setmana una nova edició de la Fira d’Estiu

Compartiu aquesta història

Després de diversos anys celebrant-se, la Fira d’Estiu de Malgrat ja s’ha convertit en una de les fires més consolidades del municipi en l’època estival.

Es tracta d’una fira que reuneix els múltiples i diversos sectors del municipi, que surten al carrer per oferir tot tipus de productes i propostes als visitants.

La mostra inclou una cinquantena de parades de tot tipus de comerços locals i d’artesania, que ocuparan l’avinguda Bon Pastor, així com també un espai gastronòmic amb restauradors locals i food trucks.

La Fira també ofereix música en directe i DJ’s, que ambienten l’espai de 6 a 8 del vespre tant avui dissabte com també demà diumenge.

Ester Martínez, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat, explica que aquest any l’oferta gastronòmica s’amplia per poder oferir també productes vegans i sense gluten.

Tot i la inclusió de novetats, la regidora destaca que fins ara la Fira ha tingut un model que ha funcionat especialment bé, i es mostra prudent a l’hora de plantejar canvis.

Tot plegat, segons Martínez, té l’objectiu de dinamitzar el comerç local, una intenció que també tenen altres fires similars al municipi, i que s’animi als visitants a quedar-se a Malgrat durant tot el cap de setmana.

La Fira inicia l’activitat aquesta tarda de dissabte, a partir de les 6 de la tarda, el mateix horari que també seguirà demà diumenge. Per tancar les dues jornades, la Fira oferirà les actuacions en directe dues bandes tribut. Per una banda, la del grup Tribut Band The Beatl’s avui dissabte, i demà la que faran Scaramouche Queen Tribute.

 

Foto: Ona Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics