Blanes acull aquest cap de setmana el 5è Torneig de Futbol Platja

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Falten encara uns dies perquè comenci la Festa Major de Santa, però Blanes viu aquest cap de setmana unes noves jornades carregades d’activitat. Ho fa amb la celebració de la 5a edició del Torneig de Futbol Platja de Blanes, amb la final del torneig que se celebra aquest diumenge a dos quarts de 8 del vespre.

La competició congrega un total de 350 participants a la platja del Centre, i està organitzada pel Club de Futbol Atlètic Blanes, l’Ajuntament, la Federació Catalana de Futbol, Soccer Blanes, la Diputació de Girona, amb el suport de diverses empreses.

Un dels atractius amb què compta el torneig és l’exhibició de Freestyle que ha d’oferir el campió del món d’aquesta especialitat, el polonès Pawel Skóra.

Es tracta d’un futbolista que va començar la seva carrera amb el freestyle als 14 anys, i que s’ha convertit en un dels pioners d’aquest esport al seu país.

A nivell de competició, aquest dissabte s’han disputat els partits de la fase inicial de lligueta, i aquest diumenge s’esperen els partits corresponents a la darrera fase classificatòria, abans de la gran final que se celebra al vespre.

Com és habitual, els dos camps de futbol estan ubicats a la platja del centre de Blanes, a tocar del Lloc de Socors. Espectadors i jugadors compten també amb l’al·licient de poder gaudir d’una zona d’ombra que s’habilita en un espai de la platja delimitada pel terreny de joc, així com un servei de bar i música ambient. Aquest cop, a més, coincidint amb la final del Mundial de Rússia, s’ha instal·lat una pantalla gegant per poder seguit el partit en directe des de la mateixa platja.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics