Tot a punt per un nou Ensorra’t a la Festa Major de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta del festival de música de la Festa Major de Santa Anna destinat al públic jove, i que organitza la Comissió Ensorra’t, amb membres del Consell Local de la Joventut de Blanes.

L’Ensorra’t 2018 es farà, un any més, a la platja del centre de Blanes des d’aquest proper dissabte 21 de juliol fins el dimecres dia 25, la vigília de la Diada de Santa Anna.

Cada nit està prevista l’actuació en directe de grups musicals amb tres concerts, que començaran passades les 111 de la nit i que s’allargaran fins a les 3 de la matinada, moment en què la festa seguirà amb música ambient.

La comissió del festival ha fet enguany una proposta musical marcada per gtrups emergents i d’estils diversos. Hi haurà versions de rock i rumba, grups d’ska vinguts de Madrid, propostes de rap i cúmbia, punk-rock i folk, entre d’altres.

Música a banda, l’Ensorra’t 2018 serà el primer esdeveniment festiu destacat on es posarà en marxa el Pla d’Actuació Contra les Agressions Sexistes, aprovat per l’Ajuntament de Blanes a l’últim ple municipal, i que s’aplicarà amb mesures concretes i accions directes.

Per a aquest fet, s’han destinat 4.000 € per a la implementació de diverses accions. Una de les més importants, entre d’altres, serà la posada en marxa d’un Punt Lila, una carpa que s’ubicarà prop de l’escenari, on hi haurà un professional que farà tasques d’informació, sensibilització i abordatge de les agressions sexistes.

D’altra banda també es penjaran diversos cartells contra les agressions sexistes i es repartiran 4.000 polseres liles amb la inscripció ‘Ensorra el masclisme’.

La Comissió, a l’hora d’escollir els grups que tocaran a la festa, també va fer un treball previ tenint en compte que als grups musicals que tocaran aquest any hi hagués un nombre de dones considerable per donar suport a aquesta lluita, enguany amb un 30%, amb perspectives que en properes edicions aquest percentatge segueixi augmentant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics