URGENT

L’exposició més gran de dinosaures arriba a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Durant tot aquest estiu, el municipi veí de Santa Susanna serà l’escenari d’una exposició singular. Es tracta de d’una mostra itinerant que té com a protagonistes als dinosaures animatrònics, és a dir, dinosaures que es mouen com si tinguessin vida pròpia.

Dinosaurs Tour es considera l’exposició més gran d’aquest tipus de dinosaures, i s’ha situat sota una carpa al Passeig Marítim del municipi.

Abans d’aterrar a Santa Susanna, la mostra ha recorregut més d’una desena de països europeus, com Alemanya, França, Itàlia, Noruega o Regne Unit, entre d’altres, i compta amb una trentena de peces inèdites a  mida real de dinosaures, algunes d’elles en moviment, i que simulen l’aspecte i el comportament d’aquests animals.

Entre els exemplars, s’hi poden trobar Tiranosaures, entre ells el famós Tiranosaure Rex, Triceratops o Diplodocus, entre d’altres. A banda de la seva exposició, la mostra també ofereix projeccions didàctiques sobre el tipus de vida dels dinosaures.

Segons els organitzadors de la mostra, la proposta combina l’entreteniment i la diversió per als infants amb la pedagogia per aprendre sobre aquests animals.

L’exposició obre tots els dies de la setmana, d’11 del matí a dues del migdia, i a les tardes de 6 a 9 del vespre. Per poder-hi accedir es poden adquirir entrades per 7 euros a les taquilles de l’exposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics