L’exposició més gran de dinosaures arriba a Santa Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tot aquest estiu, el municipi veí de Santa Susanna serà l’escenari d’una exposició singular. Es tracta de d’una mostra itinerant que té com a protagonistes als dinosaures animatrònics, és a dir, dinosaures que es mouen com si tinguessin vida pròpia.

Dinosaurs Tour es considera l’exposició més gran d’aquest tipus de dinosaures, i s’ha situat sota una carpa al Passeig Marítim del municipi.

Abans d’aterrar a Santa Susanna, la mostra ha recorregut més d’una desena de països europeus, com Alemanya, França, Itàlia, Noruega o Regne Unit, entre d’altres, i compta amb una trentena de peces inèdites a  mida real de dinosaures, algunes d’elles en moviment, i que simulen l’aspecte i el comportament d’aquests animals.

Entre els exemplars, s’hi poden trobar Tiranosaures, entre ells el famós Tiranosaure Rex, Triceratops o Diplodocus, entre d’altres. A banda de la seva exposició, la mostra també ofereix projeccions didàctiques sobre el tipus de vida dels dinosaures.

Segons els organitzadors de la mostra, la proposta combina l’entreteniment i la diversió per als infants amb la pedagogia per aprendre sobre aquests animals.

L’exposició obre tots els dies de la setmana, d’11 del matí a dues del migdia, i a les tardes de 6 a 9 del vespre. Per poder-hi accedir es poden adquirir entrades per 7 euros a les taquilles de l’exposició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics