URGENT

L’Església de Palafolls renova el seu teulat

Compartiu aquesta història

La parròquia de Santa Maria de Palafolls està aquests dies d’obres. Concretament, és tracta de l’última fase d’intervencions per reparar i substituir el teulat de l’església.

Aquests dies està en marxa la darrera de les actuacions, que se centra en la part posterior de l’edifici, a la part de l’absis, sobre la sagristia.

Es tracta d’una part més complicada degut a la forma semicircular que té, i que fa que siguin unes obres més laborioses de dur a terme.

Ho explica Salvador Gras, mossèn de la parròquia de Palafolls.

Prèviament a aquesta fase, ja s’han dut a terme els mateixos treballs a la teulada dels dos laterals de l’església, quedant pendent només aquesta darrera fase que s’està duent a terme aquest estiu.

Segons explica el mossèn, els treballs s’han hagut de fer per solucionar el deteriorament que ha anat patint el teulat de l’església, que amb el temps s’ha vist afectat pels excrements de coloms, la vegetació que hi creix i també les arrels, que n’han fet aixecar algunes teules.

Segons els responsables dels treballs, aquesta darrera part de les obres, que ja està en marxa des de fa uns dies, està previst que s’allargui fins a finals del proper mes d’agost, tot plegat sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin i no interfereixen.

En aquest sentit, el mossèn preveu que de cara a la Festa Major del setembre l’Església de Santa Maria ja pugui lluir el nou teulat renovat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics