URGENT

Renovaran tota la canonada que porta l’aigua fins als dipòsits

Compartiu aquesta història

Aquest proper divendres, a la sessió ordinària del ple municipal, l’Ajuntament posarà a debat l’aprovació del projecte de renovació parcial de la canonada d’impulsió que va de la carretera B-682, a la zona dels semàfors, fins als dipòsits situats a la muntanya del Castell.

Es tracta d’un projecte que ha de permetre substituir l’actual canonada de fibrociment per una de nova, després dels diversos problemes detectats en la infraestructura.

De fet, el mateix fibrociment és el material que durant aquest darrer any ha comportat més de mitja dotzena de rebentades al sistema d’abastament d’aigua a Palafolls.

Martí Victòria, regidor de Serveis de l’Ajuntament, explica que les obres de substitució de la canonada comportaran l’obertura dels carrers per on passa, des de la carretera de la Costa Brava, el carrer Passada, el carrer Major, l’avinguda Pau Casals i fins al camí del Castell.

El regidor, en aquest sentit, aclareix que s’aprofitarà l’execució d’aquestes obres per renovar l’asfaltat de les vies afectades.

L’Ajuntament farà passar la nova canonada de manera paral·lela a l’actual, i un cop ho tingui tot enllestit es farà el canvi de canonada.

Degut a les característiques de l’obra, que comportaran afectacions pel que fa a la mobilitat pel nucli urbà de Palafolls, Victòria aclareix que l’execució del projecte està prevista per fer-se per trams, per tal que s’afecti mínimament als veïns.

A la vegada, el regidor assegura que la intenció del consistori és que siguin unes obres ràpides, i preveu que en el termini de dos mesos puguin estar enllestides.

La previsió de l’Ajuntament és que les obres per renovar la canonada puguin començar a finals d’aquest mateix any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics