Malgrat celebra demà el seu primer ple retransmès en directe per YouTube

Ple de l'Ajuntament de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar obre a partir d’aquest dijous una nova possibilitat per poder seguir les sessions del ple municipal.

Es tracta del nou seguiment per streaming i en directe que des de demà ja es podran fer a través del YouTube, gràcies també al nou sistema de videoacta que també s’estrena.

Amb la posada en marxa d’aquest nou sistema s’ha hagut de renovar el sistema d’àudio i de vídeo de la sala de plens, i ja fa dos mesos es va iniciar un període de proves per tal de garantir que el sistema funcioni correctament.

La sessió de demà, de caràcter ordinari, passarà per l’aprovació de diversos acords i resolucions del consistori i també l’aprovació del Compte General de l’exercici 2017 i el debat sobre altres qüestions pressupostàries.

Posteriorment, el ple passarà pel debat de diverses qüestions de l’àmbit laboral municipal, entre d’altres amb la valoració de llocs de treball que s’incorporen a la Relació de Llocs de Treball del 2018.

Entre d’altres punts, el ple de demà també servirà per debatre i aprovar la rectificació de l’Inventari de Béns i Drets de l’Ajuntament, les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a projectes de solidaritat, i l’aprovació inicial de l’Estudi de Mobilitat Urbana de Malgrat.

La sessió començarà a la seva hora habitual, a partir de les 7 del vespre, a la sala de plens, i acabarà amb el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics