El ple d’avui debatrà sobre l’ordenança de recollida de residus

Ajuntament de PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda, a partir de dos quarts de 7, l’Ajuntament celebra la sessió ordinària del ple municipal del mes de juliol, amb un total de 5 punts a l’ordre del dia.

Després de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors, s’iniciarà l’apartat dels assumptes de la comissió informativa de serveis generals, on s’inclou un dels temes que més protagonisme ha tingut durant el darrer mes al nostre municipi.

Es tracta de la nova ordenança de recollida d’escombraries, que es posarà a debat i que ha de ser aprovada de forma inicial pel ple.

És el reglament que ha de regular la gestió dels residus al municipi, i que estableix els drets i deures de la ciutadania en aquest camp, no només en l’àmbit de les sancions.

Ho explica Martí Victòria, regidor de Serveis de l’Ajuntament de Palafolls.

En aquest sentit, l’ordenança té per objectiu que la ciutadania compleixi amb les obligacions a l’hora de llençar la brossa i també promou el reciclatge.

També, tal i com destaca Victòria, es posa el focus en l’àmbit industrial.

En el mateix apartat de la sessió es posarà damunt la taula el projecte de renovació parcial de la canonada d’impulsió fins al dipòsit municipal situat a Mas Carbó, i que s’inicia a la carretera d’accés a la Costa Brava, a la zona dels semàfors.

Ja en l’apartat relatiu a la gestió de l’equip de govern, donarà compte de diverses qüestions, com per exemple la pròrroga de la cessió d’ús dels habitatges cedits a la fundació Aspronis per un període de 5 anys, les obres de reforma del carrer Folch i Torres i la denegació de la subvenció de la Diputació per actuar al Polígon d’En Puigvert.

Dins el mateix apartat també s’informarà de l’inici del canvi dels llums LED a les 3 urbanitzacions i als sectors industrials de Palafolls, la sol·licitud de diverses actuacions per part de l’ACA, així com també es posarà damunt la taula els acords presos en les darreres juntes de Govern sobre la gestió de l’EMMiD.

El ple, que acabarà amb el torn de precs i preguntes, començarà aquest cop mitja hora abans del que és habitual, a dos quarts de 7 del vespre, i serà retransmès en directe per aquesta emissora, a través del 107.7 de la FM i també per Internet, a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics